keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Muutoksia


Pahoittelut viime aikaisesta hiljaisuudesta. Kuluneen viikon aikana elämässäni on tapahtunut suuria muutoksia, ja sen takia en ole ehtinyt enkä kyllä jaksanutkaan kirjoittaa mitään. Nyt olen kuitenkin taas täällä kirjoittamassa teille jotakin. Ei minulla mitään selvää aihetta ole, mutta haluan kertoa että blogi toimii edelleen ja uusia postauksia ihan aiheiden kerakin on tulossa.

Nyt näiden muutosten keskellä on taas huomannut kuinka ahdistuneisuus nostaa päätään. Kun kaikki on hyvin ja turvallisesti voin jo käytännössä elää normaalia elämää. Nyt kuitenkin ikäväkseni jouduin huomaamaan että heti kun stressi elämässä kasvaa, myös ahdistus palaa takaisin. Onneksi kuitenkin jo paljon lievempänä.

Mitä tämä ahdistus sitten saa aikaan minussa? Olen todella kireä koko ajan. Saatan äksyillä miehelleni ja valitan pienistä asioista. Tietysti heti kun olen sanonut pahasti kadun sitä ja pyydän anteeksi. Mieheni onneksi ymmärtää että äksyily johtuu sairaudestani, ja siitä että menneisyydestä tulee flashbackejjä mieleeni. Kun niitä tulee olen peloissani ja en pysty enää hallitsemaan itseäni niin että puhuisin ystävällisesti ja kauniisti. Ei minusta nyt mitään monsteria tule, ja varmasti useat muut pariskunnat sanovat toisillee viikottain samalla tavalla vaikka terveitä ovatkin. Meidän suhteessa kun ei kuitenkaan ole riitoja ollut, pienikin äksyily tuntuu minusta jo isolta asialta. Enhän missään tapauksessa halua loukata tai satuttaa rakasta miestäni.

Näiden kiireiden ja kovan stressin vuoksi ei siis postauksia ole tullut, mutta yritän taas kun elämä alkaa tasaantua kirjoitella useamminkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti